Wunda harjoittelua sunnuntaisin Töölössä!

Paluu takaisin sinne mistä aloitimme! Kun avasimme Bottan taloon Studion 2013 aloitimme Laitepilatestunnit Wunda Chair -laitteella. Oli ilo pyörittää ryhmätunteja 5 viikossa ja saimme ihania tuloksia! Nyt haluamme tuoda Museokadulle samat ihanat tunnit!

Aloita siis hauska Wunda Chair harjoittelu!

Mikä se on? Joseph Pilateksen kehittämä tuolimallinen Pilateslaite, joka perustuu jousivastuksiin.

Wunda vai Combo Chair?

Osa asiakkaista onkin jo ehtinyt kysellä, miksi tuolista puhutaan eri nimillä. Käytämme selvennykseksi Studiomme Combo Chair -laitteista nimeä Wunda Chair, koska se on yleisesti Pilatesmaailmassa tunnettu tällä nimellä. Kuitenkin, Wunda Chair viittaa yksipedaaliseen vanhaan laitteeseen kun taas Combo Chair on uusittu versio tästä – ja siis kahdella pedaalilla toimiva. Tämä antaa paljon enemmän variaatiomahdollisuuksia ja siis haastaa kehoa vieläkin enemmän.

Yhtä kaikki, laite haastaa kuitenkin kehoasi eri tavalla kuin Reformeri. Se täytyy vain kokea. Joustavuus, vahvuus, syvien lihasten tuntemus, tarkka työskentely, hidas liike, keskittyminen, hengitys, kehon tuntemus… kaikkea tätä ja paljon enemmän.

Koko kevään ajan pidämme sunnuntaisin klo 16.00-17.00 perusteisiin nojaavaa tuntia. Tule harjoittelemaan kanssamme ja aloita uusi viikko kohotettuna ryhtiin!

Tunnille pääset osallistumaan Laitepilateskortilla.
Hinnat:
kerta 29 €
5 kerran kortti 140 €
10 kerran kortti 250 €

Katso täältä video, jossa Joseph Pilates esittelee Wunda Pilateslaitetta.

Sunnuntaitunnin ohjaa Susanna Aho.

Kysy lisää pia@toolonpilates.fi tai puh. 050-5706870

Töölön Pilates Studio
Museokatu 26
00100 Helsinki