Tärkeää tietoa ensi viikon tunneista.

Vallitseva tilanne on poikkeuksellinen ja toimimme THL:n määräysten mukaisesti.

Pidämme tunnit toistaiseksi normaalisti. Huolehdimme edelleen erityisen hyvin hygieniasta ja desinfioimme jokaisen käyttämämme välineen jokaisen tunnin jälkeen. Huolehdimme myös oven kahvojen ja muiden pintojen puhtaudesta päivittäin. Tietenkin tunnille tulopäätös on jokainen itse arvioitava. Mikäli kuulut riskiryhmään tai sellaiseen kuuluvia on lähipiirissäsi teethän päätöksen nämä seikat huomioon ottaen.

<3 ethän tule tunnille vähääkään kipeänä
<3 pese kädet välittömästi Studiolle saapuessasi
<3 käytä käsidesiä saliin tullessasi
<3 kun tunti on ohi, huolehditaan välineiden desinfioimisesta normaalisti
<3 pese kädet tunnin jälkeen

Me ohjaajat jätämme käsillä avustamisen toistaiseksi ja huolehdimme omasta terveydestämme. Jos sattuisi, että tunnemme itsemme kipeiksi, perumme tunnit luonnollisesti.

Huolehditaan toisistamme ja muistetaan, että myös kehon työstäminen parantaa immuniteettia.

Harjoituskortit:
Superkausikortti poistuu myynnistä loppukevääksi.
Harjoittelu tapahtuu tutusti 5 ja 10 kerran korteilla. Nykyisten harjoittelukorttien voimassaoloaikaa jatketaan niin kauan kuin on tarpeen.

Muistathan myös Hoitavan Hengityksen opit; nenähengitys on turvallisinta, koska nenässä on meidän immuunipuolustus. Suun kautta hengittäminen lisää riskiä sairastua.

Nämä ohjeet pätevät toistaiseksi ja muuttuvat tilanteen mukaan. Seuraamme tilannetta koko ajan ja ilmoitamme asiasta uudelleen mikäli tarvetta ilmenee.

Voimia jokaiselle, jotta jaksamme tämän raskaan ajan <3

Parhain terveisin, Anki ja Pia