Syvärentoutuskurssi – Method Putkiston ja Hoitavan Hengityksen avulla

 

Hei Sinä!

Kurssi on juuri Sinulle, joka haluat laskea irti kiireestä ja suorittamisesta ja laskeutua olemiseen. Syvärentoutuskurssi on pehmeää ja venyttävää liikettä, hengitystä ja sukeltamista omaan kehoon ilman suorituspaineita. Kurssilla tutustut Method Putkisto- ja Hoitava Hengitys menetelmiin.

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, jonka on luonut ja kehittänyt Marja Putkisto. Sen tavoitteena on kokonaisvaltainen tasapaino ja elämän eri haasteisiin alati resonoiva ryhti. Kun kireiden lihasten joustavuus paranee, voi keho kohottautua ryhtiinsä.

Hoitava Hengitys perustuu Buteyko menetemään ja on Marketta Mannisen kehittämä suomalaiseen kehoon hyvin istuva menetelmä, jonka tavoitteena on parantaa arkihengitystä ja sen kautta päästä eroon ylihengittämisestä.

Ylihengittämisen oireita ovat mm.

  • jatkuva haukottelu, kuorsaus, uniapnea
  • hikoilu, huimaus, jalkojen ja käsien pistely
  • unihäiriöt, levottomuus, suolisto-oireet, väsymys
  • stressi, jännitys, pelko, paniikki

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta kummastakaan menetelmästä etukäteen. Olet lämpimästi tervetullut matkalle kohti sinua.

Kurssin ohjaamme me, Töölön Pilates Studion omistajat Ann-Christin Åström ja Pia Kurkela yhdessä.

Kurssiajankohta: PE 20.12. klo 19.00-20.30

Kurssin hinta on 35 €/1,5 h

Kurssin voi maksaa paikan päällä kun saavut, maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät pankkikortit, myös liikuntasetelit- ja kortit.

Studiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet, et tarvitse tuoda mitään mukanasi. Tarjolla on pientä purtavaa ja nesteytystä.

Lämpimästi tervetuloa <3

Varaa: www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus