OLEMME SULKENEET STUDIOMME 31.3. SAAKKA

Nyt katse eteenpäin. Tällaisena aikana joudumme kohtaamaan sen tosiasian, että emme voi toimia enää samalla tavalla kuin olemme tottuneet toimimaan. Tästä seuraa vielä jotain hyvää, se tosin selviää meille vasta jälkeenpäin. Nyt on aika toimia ja ottaa huomioon tämä erikoistilanne.

Jos voit, auta lähimmäistäsi. Pidä huolta itsestäsi ja pysy terveenä.

Olemme peruneet kaikki tunnit 31.3. saakka. Siihen saakka pidämme ulkotunteja. Lisäämme ulkotunteja tarpeen mukaan! Kalenterissa olevat eivät suinkaan ole ainoita. Kurkimme myös vähän, että onko niille tarvetta, eli muistathan ilmoittautua! Tule mukaan 🙂

Ulkotuntien tarkoitus on harjoitella kävelyn tekniikkaa, tehdä lihaskuntoharjoitusta ja venytellä. Ulkotunnit ovat nyt kalenterissa ja varattavissa. Pidämme tunnit jos vähintään 5 asiakasta ilmoittautuu tunnille. Kävelemme raittiissa ulkoilmassa turvavälein. Lähdemme aina Studion edestä liikkeelle. Ulkotuntien hinta on 10 €. Vähennämme hinnan harjoittelukortistasi. Jos olet uusi asiakas, voimme laskuttaa tunnit sinulta myöhemmin.

Olethan huomannut myös Töölön Pilates Studion Facebook sivuilla toimivan TSEMPPIRYHMÄN? Olemme julkaisseet sinne ensimmäinen harjoitteluvideon Spiraalistabilaatio perustreenin. Jos olet jo tutustunut menetelmään, on sinun helppo harjoitella mukana. Myymme vastuskuminauhoja Studiolla, ota silloin yhteyttä Piaan tai Ankiin. Tulemme myymään ne sinulle.

Jos taas et ole ikinä tutustunut lajiin, voi sinun olla vaikea lähteä harjoittelemaan tuon videon mukana. Mutta ei hätää, teemme uusia treenivideoita ja julkaisemme niitä TSEMPPIRYHMÄSSÄ. Stay tuned!

Tsemppiryhmään pääset tästä!

Ajanvaraus ulkotunneille tästä!

Onko sinulla kysyttävää? Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja otamme kehitysehdotuksia vastaan! 

pia@toolonpilates.fi puh. 050-570 6870

anki@toolonpilates.fi puh. 040-544 9669

Olette tärkeitä <3 Halauksin <3 

 

Recommend
Share
Tagged in