Tärkeää asiaa harjoittelusta!

*ryhmätunnit pienryhmiksi toistaiseksi
* joulunajan kalenteri
*kevätkauden avaus

Poikkeuksellisen tilanteen takia olemme siirtyneet pienryhmäharjoitteluun syksyn aikana. Monien asiakkaiden pyynnöstä jatkamme edelleen tuntiemme pitämistä ja ne jatkuvat pienryhmillä – max 6 henkilöä. Suosittelemme Studiolle tullessa kasvomaskin käyttöä eteisessä ja saliin siirryttäessä. Tunnin aikana harjoitellessa maskin voi ottaa pois.

Studiolle tullessa pesemme aina saippualla kädet. Käsidesiä on tarjolla pukuhuoneessa edelleen sekä salissa. Pyydämme myös jokaista asiakasta tulemaan Studiolle vain täysin terveenä. Näin teemme ohjaajat myös itsekin. Pienimmästäkin flunssaoireista pyydämme pysyttelemään kotona.

Näin saamme pidettyä Studiomme terveellisenä ympäristönä harjoittelulle <3

Studion tunneista Pilates, Spiraalistabilaatio ja Method Putkisto ovat edelleen myös ON LINE -tunteina. Ne löytyvät ajanvarausjärjestelmästä omina tunteina. Suosittelemme niitä lämpimästi, jotta saat pidettyä harjoittelua yllä myös tänä aikana. Tunnit striimataan nettiin Zoom palvelun avulla. Ennen tuntia saat sähköpostiin linkin, jota klikkaamalla pääset tunnille. Helppoa ja ihanaa 🙂

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta. Itsestämme pidämme parhaiten huolta rauhoittamalla mieltä ja keskittymällä rauhalliseen hengitykseen. Nauttimalla itselle tärkeistä asioita <3

Joulunajan kalenteri on julkaistu!
Tutustu ja varaa. Tunteja ja kursseja – Studiolla ja etänä.

Studion kevätkausi alkaa heti loppiaisen jälkeen 7.1. torstaina!

Huom! Method Putkisto tunnit jatkuvat 1.1.2021 ”Syvästi Vahva” -nimisinä tunteina. Tästä saat lisää infoa suoraan sähköpostiisi jos olet käynyt syksyn aikana Method Putkisto -tunneilla.

Iloa ja valoa !

Olette tärkeitä meille, parhain terveisin, Pia ja Anki

Recommend
Share
Tagged in