Spiraalistabilaation perusteet nuorille 10-17 v

Spiraalistabilaatio – kehonhallinta ja terapiamenetelmä

Istuma-asento ja vääränlainen kehon kuormitus voi aiheuttaa huonon ryhdin ja pitkittyessään sen vaikutus ulottuu koko kehon toiminnallisuuteen. Kun lisäksi treenataan jotain lajia, kuomitus lisääntyy eikä keho pääse välttämättä palautumaan. Kipujen lisäksi kehoon tulee virheasentoja.

Spiral Stabilization (SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä.

Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa, mutta sitä voidaan tehdä myös istuen. Näin ollen harjoittelu soveltuu liikkumisen kehittämiseen niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoutujillekin.

Spiraali stabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Spiraalistabilaatio nuorille on koko kevään jatkuva menetelmän perusteisiin nojaava tunti, johon voi osallistua ilman aloituskurssia. Tunti on maanantaisin klo 16.45. Ilmoittautuminen tunneille vaaditaan, joten rekisteröidy osoitteessa www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus. Tai kysy lisää pia@toolonpilates.fi

Voit myös varata yksityisunnin manuaaliseen terapiaan. Siinä käydään lempeästi kireät kehosi kohdat läpi, jonka jälkeen harjoittelemme vastuskuminauhoilla lopuksi vahvistaen kehosi spiraalilinjat. Yksityistunnin hinta on 85 €.

Kysy lisää pia@toolonpilates.fi

Lämpimästi tervetuloa!

Töölön Pilates Studio
Museokatu 26
00100 Helsinki

 

 

 

Recommend
Share
Tagged in