– MINDFULLNESS KURSSI –

HYVÄKSYVÄ TIETOINEN LÄSNÄOLO – TIE RENTOUTUKSEEN JA STERSSINHALLINTAAN

Länsimainen tiede on tuottanut useita eri tutkimuksia ja tuloksia siitä, että hiljentymisellä ja hetkeen rauhoittumisella on huomattavia positiivisia vaikutuksia ihmisen jaksamiseen ja elämän laadun paranemiseen. Tällä kaikella on tietysti suora yhteys ihmisen työkykyyn. (katsottavaa Yle Areena Prisma Studio / meditaatio)

Mindfulnessissa teemme yksinkertaisia harjoituksia, jossa ihminen on täysin läsnä itselleen ja kokemuksilleen ilman arvostelua. Yksilölle tästä metodista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen, aivojen suorituskyvyn paraneminen, luovuuden lisääntyminen, vuorovaikutustaitojen parantuminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen. Ihmisen työkyvyn kannalta edellä mainitut ominaisuudet ovat tietysti elintärkeitä.

Jatkuvasti nopeutuvassa elämässämme yhteen asiaan keskittyminen kerrallaan on nousemassa avaintekijäksi onnistumisten ja onnellisuuden kannalta. Harvardin yliopiston tutkijoiden Matthew Killingsworthin ja Daniel Gilbertin tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että ihminen on huomattavasti tyytyväisempi ja onnellisempi hänen ollessaan täysin läsnä siinä työssä mitä tekee. Työn laadulla tai mielekkyydellä ei ollut niinkään vaikutusta. Kyky keskittyä hyvin vähäpätöiseenkin tehtävään lisää siis huomattavasti ihmisen tyytyväisyyttä työssä.

Tästä kurssista saat potkua syksyyn! Kurssin ohjaa Method Putkisto ja Mindfullness ohjaaja Sirpa Salmenoja. Kurssi on erittäin rentouttava.

Kurssin ajankohta: LA 7.9. ja 14.9. klo 13.00-15.00.
Kurssin hinta on 90 € (hintaan sisältyy nauhoite, jonka avulla voi jatkaa meditointia)

Recommend
Share
Tagged in