Asiat eivät aina ole hallinnassamme – toisaalta hallinta onkin illusio

Lokakuun 11. päivä klo 15.30 alkoi Studion katosta tippumaan vettä. Ei mennyt kauaa kun osa katosta romahti alas ja vettä alkoi tulvimaan Studiolle. Haimme ämpäreitä ja samalla ihmettelimme, että mitä täällä tapahtuu. Huoltoyhtiö sai veden tulon lopulta katkaistua. Onneksi meillä oli myös apua Studiolla jotta saimme minimoitua vahingot. Suuri kiitos tästä! Jos tämä olisi sattunut puoli tuntia myöhemmin olisimme lauantaiaamuna pitäneet vesijumppaa Pilateksen sijaan.

Yläkerrassa oli siis tehty remonttia ja katkaistu väärä vesiputki. Tämän takia saimme vettä niskaan ja myös sen takia Studio meni remonttiin. Tämä tuntuu huutavalta vääryydeltä. Emme olisi voineet mitenkään estää tätä. Tai varautua tähän. Tämä tuli ja tapahtui meille ja nyt Studio on kiinni.

Byrokratian takia asioita täytyy pyöritellä useiden eri ihmisten kautta ja odottaa. Kapuloita tulee rattaisiin useaan otteeseen. Täytyy soittaa puheluita ja odottaa. Samalla joudumme itse sen asian eteen, että istummekin koneella hoitamassa asioita ja niskaa alkaa jumittaa. Takareisi alkaa kiristää. Huomaamme eron helposti kun emme liiku niin kuin ennen. Keho alkaa reagoida. Se ilmoittelee olemassaolostaan. Huhuilee. Missä se kaikki ihana liike on mitä sain päivittäin? Taidanpa minäkin laittaa vähän kapuloita rattaisiin! Tämä kannustaa liikkumaan.

Olemme asian ytimessä. Läsnä. Kuunnellen. Oppien kivunkin kautta. Nyt olemme siis prosessissa. Studio on prosessissa ja myös ohjaajat. Ja te asiakkaat! On ollut ihanaa saada kannustavia viestejä ja tsemppauksia <3 Viestejä on tullut sähköpostilla, tekstiviestein, somen kautta! Ihan mahtavaa! Tuntuu, että olemme yhdessä tässä työstämässä Studiota uudelleen pystyyn! Jokainen tsemppi, lause, huomio – se tuntuu hyvältä ja myös siltä, että teemme työtä jolla on tarkoitus. Osa asiakkaista on kertonut jo, että eron huomaa selvästi nyt kun ei pääse tunneille.

Me toivomme pääsevämme aloittamaan viikottaiset tuntimme taas maanantaina 4.11. Tietysti emme voi luvata sitä, koska asiat eivät riipu meistä. Viesteilemme tästä lisää ensi viikolla! Toivottavasti siihen mennessä olemme viisaampia.

Until then – halauksia ja edelleen – kiitollisina kaikista tsemppiviesteistä <3

Anki ja Pia