***************************************************************************************************************

Kiitos syyskaudesta rakkaat asiakkaamme! Haasteista selvitään ja paistaa se aurinko risukasaankin. Syyskausi päättyy tänä vuonna 18.12. ihanaan ja syvärentouttavaan kurssiin perjantai iltana. Jos haluat hengitellä joulukuun tomut kehosta ja siirtyä jouluviikkoon kiireettömästi, tule kurssille. Osallistua voit myös etänä.

 

 

Joulun harjoittelukalenteri on julkaistu ja siellä on joitakin tunteja mm. Villasukkapilates, Spiraalistabilaatio, Method Putkisto ja Reformeri tunteja.  Kalenterista löytyy myös 2 kurssia; Hoitava Hengitys ja Combo Chair -kurssi. Hoitava Hengitys keskittyy hengitykseen, joka edistää vahvasti terveyttä. Tule oppimaan työkaluja kuinka saat parasympaattisen hermoston helposti käyntiin arjessa ja lisäät koko kehosi virkeyttä ja rentoutta. Apuja voit saada myös kuorsaukseen, uniapneaan, mielen haasteisiin sekä oppimaan paremman hengitystekniikan urheillessa.

 

 

Combo Chair -kurssi keskittyy myös hengitykseen, mutta kehon kannalta pallealihaksen avaukseen monin eri tavoin. Hyödynnämme harjoittelussa jousivastuksia, jotka auttavat kohdentamaan harjoittelun ja avauksen juuri oikeaan kohtaan kehossa.

 

Töölön Pilates Studion väki toivottaa sinulle rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa sekä mukavaa vuoden vaihdetta! Avaamme Studion loppiaisen jälkeen 7.1. torstaina. Voikaa hyvin <3