Joulun aikaa…

Oletko jo huomannut joulun välipäivien ohjelmamme? Ajattelimme, että sinua saattaisi kiinnostaa pitkien pyhien väliin vähän rentoutumista ja toisaalta ponnistelua. Elämä kun tuntuu vähän aina tylsältä jos jompi kumpi puuttuu.

TUNTIESITTELYT: 

VillasukkaPilates

Tässä tunnissa ajatuksena on innovatiivisesti käyttää villasukkien tuomaa liukumaa lattiapintaa vasten, joka tuo erilaista tuntemusta kehoon. Ei niin vakavaa, vaan kieli poskessa 🙂 Ota omat villasukat mukaan.

Kurssin hinta yksittäisenä 20 €. Myös 5 ja 10 kerran kortit käyvät.

Method Putkisto

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, jonka on luonut ja kehittänyt Marja Putkisto. Sen tavoitteena on kokonaisvaltainen tasapaino ja elämän eri haasteisiin alati resonoiva ryhti. Kun kireiden lihasten joustavuus paranee, voi keho kohottautua ryhtiinsä. Näille joulun välipäivien tunneille voit tulla vaikka et olisi menetelmään vielä tutustunutkaan. Sukellamme syvälle perusteisiin. Tule ja ihastu!

Tunnin hinta yksittäisenä 26 €. Myös 5 ja 10 kerran kortit käyvät.

Spiraalistabilaatio WORKSHOP

Haluatko syventää Spiraalistabilaatioharjoitteluasi? Läpileikkaus menetelmään harjotteiden ja avustusten kautta. Kysy ja ihmettele, pyörittelemme asiaa sinun kehosi kautta.

Kurssin hinta on 35 €.

Wunda (Combo Chair) perusteet ja vähän extraa!
(Pallealihaksen kimmovoima jousivastuksen avulla)

Wunda – tuolimallinen Pilateslaite. Tutustu ja ihastu! Tällä kurssilla tutkimme miten voimme parantaa hengitystekniikkaa ja pallean kimmovoimaa tuolin jousivastuksien avulla. Tunti on lempeä mutta haastava, etenee alkulämmityksen ja pienten liikkeiden kautta isompaan – palatakseen taas pieneen tunnistaen hengityksen voiman ja sen ryhtiä kohottavan vaikutuksen. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tuolista, mutta toivon, että Pilates on sinulle jo tuttua.

Kurssin hinta 45 €.

Kaikki tunnit ja kurssit voi varata ajanvaraussivultamme. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankkikortit, liikuntasetelit- ja kortit sekä käteinen. 

Tiedustelut: pia@toolonpilates.fi tai puh. 050-5706870/ Pia Kurkela

Töölön Pilates Studio
Museokatu 26
00100 Helsinki

 

Recommend
Share
Tagged in