Toivottavasti voit hyvin! <3

 

 

Luonto on pukenut kesävaatteet ylleen, vaikka maailmassa on poikkeustila edelleenkin. Luonto kukkii ja kukoistaa, kasvattaa uutta ja katsoo eteenpäin. Elämään kuuluu varjopuolet ja sadepäivät yhtä lailla kuin auringonpaiste ja kaunis päivä. Nautitaan elämästä ja otetaan vastaan mitä tulee. Voimaannutaan ja tuetaan toisiamme.

Olemme pikku hiljaa käynnistäneet Studion toimintaa ja aloittaneet Reformeriharjoittelun Studiolla. On ollut niin ihanaa nähdä teitä 🙂 Olemme myös saaneet paljon ihania viestejä teiltä asiakkaat, kiitos niistä <3

Nyt loppukevään ja kesän ajan harjoitellaan samaan aikaan Studion tunnein sekä verkossa pidettävien ON LINE tuntien kera. Huom! tästä eteenpäin ON LINE tunnit ovat myös avoimia mattotunteja –  sinulla on nyt siis mahdollisuus tulla Studiolle harjoittelemaan. Voit siis valita omien aikataulujesi mukaan teetkö tuntia kotona vai Studiolla. Ilmoitathan Studiolle tulosta kuitenkin aina erikseen tekstiviestillä tunnin ohjaajalle. Näin ollen pystymme varautumaan ja laittamaan välineet valmiiksi. Huomaathan, että ohjaaja ei pysty avustamaan liikkeissä, mutta avustaminen toki on muutenkin minimissä.

Studion hygieniaan on panostettu entistä enemmän ja jokaisen tunnin jälkeen desinfioimme harjoitteluvälineiden lisäksi oven kahvat, pukkarit, valonappulat, wc tilat jne. Käsien pesusta huolehditaan aina heti Studiolle saapuessa niin asiakkaat ja ohjaajat <3 Pukuhuonetilamme ovat rajalliset, joten jos mahdollista jumppavaatteissa tuleminen Studiolle on myös ihan kiva juttu! Näin ei kuormiteta pukuhuoneita liikaa.

ON LINE -tunnit ovat pyörineet mukavasti kevään poikkeusolojen aikana ja olemme saaneet hyvää palautetta niistä. Osa toivoo jatkavansa ON LINE harjoittelua läpi kesän ja olemmekin lisänneet nyt näitä tunteja heinäkuun loppuun saakka. Kesäkuussa harjoitellaan siis vähän enemmän, heinäkuussa tunteja on kahtena päivänä viikossa (ma ja ti).

Varaamme oikeuden peruuttaa tarvittaessa tunteja, mikäli osallistujamäärä putoaa tai on toistuvasti alle 3 henkilöä.

Lämpöistä ja hyvää kesää toivotellen, Anki ja Pia

 

Tule rohkeasti ON LINE -tunneillemme!
OIemme saaneet hyvää palautetta tunneista. Tässä
asiakkaamme Leenan kissa Vertti seuraa Leenan kotiharjoittelua
ja on myös kuulemma usein mukana treeneissä <3

Halaus – Anki & Pia