PALVELUT/UUSI ASIAKAS

Meiltä saat tasokkaat ja laadukkaat kehonhallintatunnit.

Studiomme tunnit sopivat kaiken kokoisille,  kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille miehille ja naisille.

Saat meiltä ajan tasalla olevaa ammattitaitoista palvelua, jossa lähtökohtana on sinä ja sinun kehosi ja mielesi. Kunnioitamme sinua ja autamme sinut uuden harrastuksesi alkuun. Harjoittelu on progressiivista.

Ohjaajamme kouluttautuvat vähintään 2 kertaa vuodessa jatkuvasti kehittääksemme ammattitaitoamme ja tarjotaksemme aina ajan tasalla olevaa tietoa kehonhallinnasta.

ysta%cc%88va%cc%88npa%cc%88iva%cc%88kuva_facebook

Pilates

Joseph Pilateksen repertuaariin perustuva kehonhallintamenetelmä, jonka kautta kehosi saa liikkuvuutta, joustavuutta ja vahvuutta.

Mattopilatestunti, jolla käytetään pienvälineitä; palloa, kuminauhaa, Pilatesvannetta, rullaa, käsipainoja. Löydät syvät, selkärankaasi tukevat lihakset ja parannat kehosi toiminnallisuutta. Hengityksen ja syvien lihasten kautta ryhtisi kohoaa ja energiatasosi nousee. Pilatestunnit ovat tunteja, joissa tunti etenee hyvässä flowssa.

Pilates on hyvää vastapainoa toimistotyöntekijöille ja paljon istumatyötä tekeville. Sitä on kautta aikain käytetty myös palauttavana harjoitteena tanssijoille. Pilates siis sopii ihan kaikille! Liikkeet ovat tarkasti ohjattuja, joka on edellytys kehon tarkkaan koordinaatioon ja virheasentojen korjaamiseen. Kehosta tulee tasapainoisempi ja se palautuu arjen rasitteista nopeammin.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistuntin + 1 ryhmätunti 90 €

Tunti myös +60 vuotiaille torstaisin klo 11.15!

Katso ajanvaraus! 

Varaa aika

Laitepilates – Reformer ja Wunda Chair (Combo Chair)

Pilatesharjoittelu saa uuden ulottuvuuden laitteiden kanssa! Kun haluat alkaa tutkimaan kehosi potentiaalia lisää, voit tulla tutustumaan Laitepilatekseen. Laitepilatesta varten tarvitset aina aloituskurssin. Laiteen opettelu on tärkeää, jotta voit saada harjoittelustasi kaiken irti.

Pilateslaitteita Studiollamme on 2 erilaista. Sänkymallinen Reformeri ja tuolimallinen Wunda Chair (Combo Chair). Reformerilaitteesta kannattaa aloittaa ensin. Laitteen jouset ja remmit avustavat liikettä, mutta yhtä lailla haastavat sinua ja kehoasi yhä pidemmälle. Harjoittelu voi olla hikistäkin puuhaa, mutta ennen kaikkea se on hauskaa ja motivoivaa. Tulet edistymään vauhdilla! Wunda Chair on vieläkin haastavampi laite, jota suositellaan jo todella kehoansa työstäneelle.

Kaikki Laitepilatestunnit ovat pienryhmiä, max 6 asiakasta. Laitepilatestunnilla kehosi saa kokonaisvaltaisen harjoituksen ja harjoittelet progressiivisesti edeten.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 100 €

Katso ajanvaraus

Varaa aika

Method Putkisto

Method Putkisto on oppi omasta kehosta ja se tarjoaa työkalut itsenäiseen kehohuoltoon. Method Putkisto tukee kehosi ryhtiä, toiminnallisuutta ja hyvinvointia syvältä ja kokonaisvaltaisesti. Se on kehonhallintaa, dynaamista syvävenytystä ja rentoutta. Kehon skannaamista, omaan kehoon uppotumista ja siitä lisää oppimista.

             tai ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 90 €

Huom! Kaikki Method Putkisto tunnit sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille miehille ja naisille. 

Varaa aika

Spiraalistabilaatio (SPS metodi)

Kehonhallinta- ja terapiamenetelmä

Spiral Stabilization (SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä.

Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa, mutta sitä voidaan tehdä myös istuen. Näin ollen harjoittelu soveltuu liikkumisen kehittämiseen niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoutujillekin.

Spiraali stabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Spiraali stabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.

Voit myös varata yksityisunnin manuaaliseen terapiaan. Siinä käydään lempeästi kireät kehosi kohdat läpi, jonka jälkeen harjoittelemme vastuskuminauhoilla lopuksi vahvistaen kehosi spiraalilinjat.

Voit harjoitella ryhmissä tai yksityistunneilla. Ryhmätuntia varten tarvitsee käydä aloituskurssilla. Niitä järjestetään säännöllisesti viikonloppuisin. Myös yksityistunnin kautta voit lähteä harjoittelemaan ryhmään. Lopulta voit myös siirtyä kotiharjoitteluun, kun liikemallisi muuttuu ja opit menetelmän.

Varaa aika

Hoitava Hengitys -menetelmä

Tervetuloa voimaan paremmin!

Hoitava Hengitys menetelmä perustuu Konstantin Buteyko
nimisen lääkärin kehittämään menetelmään, josta Marketta Manninen on
koonnut lempeämmän menetelmän meille suomalaisille.

Se on itsehoitomenetelmä ja perustuu arkihengityksen korjaamiseen
tietyillä hengitysharjoituksilla. Ajatuksena on, että hengitämme liikaa.
Hoitava Hengitys -kursseilla opit, kuinka vähennät volyymiltaan
liian suurta hengitystä, aktivoit pallealihasta tehokkaammin ja lisäät
pallean kimmovoimaa.

 

Hengityksen korjaamisen hyödyt:

  • Elimistö saa enemmän happea; energisyys lisääntyy, ajatus kirkastuu, keskittymiskyky paranee, uni paranee, elämänlaatu kohenee.
  • Hengitysharjoitukset avaavat ilmateitä; astman oireet sekä tukkoisuus vähenee, lääkkeiden tarve vähenee.
  • Hengityksen hallinnalla voi ennaltaehkäistä rasitusastman, paniikkihäiriön ja stressin oireita.
  • Reagointi allergeeneille vähenee.
  • Hengitysvolyymin pienentyessä kuorsaus ja uniapnea helpottavat.
  • Hengitysrytmin rauhoittuessa myös mieli rauhoittuu.
  • Liikunnan teho paranee, jaksaminen lisääntyy, maitohappojen muodostus vähenee.
  • Painonhallinta helpottuu, rasvan polttamiseen tarvitaan happea!

 Voit myös kysyä pienelle ryhmälle (min. 4 hlöä)
omaa kurssia. pia@toolonpilates.fi

Varaukset: www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus

Footbic sopii kaikille!

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä kuntoutusohjelma. Viimeisten tutkimusten mukaan jopa yli 70 % länsimaisista ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennosta. Suurimmat syyt ovat passivoitunut elämäntapa sekä luonnottomat jalkineet.

Footbic sopii kaiken ikäisille ja mitä moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja aivan joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic on helppo, innostava ja äärimmäisen tehokas kuntoutusohjelma, jossa treenataan pehmeitä Footbic-palloja hyödyntäen.

Tulossa kursseja syksyllä 2020!

Kun astut Studioomme sisään, toivomme että nautit joka hetkestä. Selätä kiire ja arjen harmaus. Tule kuin tulisit lomalle.

Et ole vieläkään varma?

Anna meidän auttaa. Ota yhteyttä pia(at)toolonpilates.fi tai anki(at)toolonpilates.fi.  Tule rohkeasti kokeilemaan Studiomme tunteja, vain silloin voit tietää miltä kehosi tuntuu tunnin jälkeen.

Harjoittelu on progressiivista ja tapahtuu pienryhmissä. Meiltä saat asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua.

Meillä tapahtuu säännöllisin välein kaikkea arjesta irrottavaa. Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikesta tästä: tilaa uutiskirje!

Lue kuinka käsittelemme tietojasi

*