PALVELUT/UUSI ASIAKAS

Meiltä saat tasokkaat ja laadukkaat kehonhallintatunnit.

Studiomme tunnit sopivat kaiken kokoisille,  kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille miehille ja naisille.

Saat meiltä ajan tasalla olevaa ammattitaitoista palvelua, jossa lähtökohtana on sinä ja sinun kehosi ja mielesi. Kunnioitamme sinua ja autamme sinut uuden harrastuksesi alkuun. Harjoittelu on progressiivista.

Ohjaajamme kouluttautuvat vähintään 2 kertaa vuodessa jatkuvasti kehittääksemme ammattitaitoamme ja tarjotaksemme aina ajan tasalla olevaa tietoa kehonhallinnasta. Aloittaa voit aloituskurssilla tai starttipaketilla. Aloituskurssit löytyvät ajanvarauskalenterista (päivitämme niitä koko ajan lisää) ja starttipaketin voit varata sähköpostilla pia@toolonpilates.fi.

ysta%cc%88va%cc%88npa%cc%88iva%cc%88kuva_facebook

Pilates

Joseph Pilateksen repertuaariin perustuva kehonhallintamenetelmä, jonka kautta kehosi saa liikkuvuutta, joustavuutta ja vahvuutta.

Mattopilatestunti, jolla käytetään pienvälineitä; palloa, kuminauhaa, Pilatesvannetta, rullaa, käsipainoja. Löydät syvät, selkärankaasi tukevat lihakset ja parannat kehosi toiminnallisuutta. Hengityksen ja syvien lihasten kautta ryhtisi kohoaa ja energiatasosi nousee. Pilatestunnit ovat tunteja, joissa tunti etenee hyvässä flowssa.

Pilates on hyvää vastapainoa toimistotyöntekijöille ja paljon istumatyötä tekeville. Sitä on kautta aikain käytetty myös palauttavana harjoitteena tanssijoille. Pilates siis sopii ihan kaikille! Liikkeet ovat tarkasti ohjattuja, joka on edellytys kehon tarkkaan koordinaatioon ja virheasentojen korjaamiseen. Kehosta tulee tasapainoisempi ja se palautuu arjen rasitteista nopeammin.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 90 €

Tunti myös +60 vuotiaille torstaisin klo 11.15!

Katso ajanvaraus! 

Varaa aika

Laitepilates – 

Töölön Pilates Studion Pilateslaitteet:

Cadillac (6 kpl)
Reformeri ja torni (6 kpl)
Wunda Chair (6 kpl)
Spine Corrector (6 kpl)

Pilatesharjoittelu saa uuden ulottuvuuden laitteiden kanssa! Kun haluat alkaa tutkimaan kehosi potentiaalia lisää, voit tulla tutustumaan Laitepilatekseen. Laitepilatesta varten tarvitset aina aloituskurssin. Laiteen opettelu on tärkeää, jotta osaat käyttää laitteita turvallisesti ja oikein.

Harjoittelu laitteilla perustuu jousivastuksiin, joiden liikkeiden tuoma vastus antaa keholle kokonaisvaltaisen harjoituksen. Sopii myös leikkauksien jälkeiseen kuntoutukseen.

Laitepilateksen tasot

Perus = perustason tunti, joka on tarkoitettu aloituskurssin tai starttipaketin käyneille

Keski = keskitason tunti, joka on tarkoitettu jo lajiin perehtyneille ja sitä harrastaneille

Perus/keski = tunneilla tehdään sekä perus- että keskitason liikkeitä ja tunti painoittuu osallistujien tason mukaan

Kaikki Laitepilatestunnit ovat pienryhmiä, max 6 asiakasta. Laitepilatestunnilla kehosi saa kokonaisvaltaisen harjoituksen ja harjoittelet progressiivisesti edeten.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 100 €

Huom! Reformeri +60 v tunti keskiviikkoisin klo 11.30!

Katso ajanvaraus

Varaa aika

Syvästi Vahva® -tunnit

Syvästi Vahva on tietoista tekemistä, hahmottamista ja elämistä tässä ja nyt. Onko arkesi ja olemisesi kehoasi tukevaa vai kehoasi kuormittavaa? Syvästi Vahva -tunneilla käydään läpi keho päästä varpaisiin. Liikkuvuus, joustavuus, venyvyys, vahvistuminen sisäisesti ja ulkoisesti, linjautumista ja kehon kuuntelua. Avonainen, joustava, vahva keho. Huomi! Tunnit ovat 75 minuuttia. 4 kertaa 95 €/9 kertaa 180 €.

VENYTTELY

Rauhoitu kehosi äärelle, venytä, vahvista sisäisesti ja ulkoisesti rentouden kautta.

VAHVA KEHO

Lihastyötä, liikkuvuutta ja hikeä pienvälineiden avulla – mm. käsipainot, vastuskuminauhat.

Huom! Kaikki Syvästi Vahva® -tunnit sopivat juuri sinulle, et tarvitse aloituskurssia. 

Varaa aika

Spiraalistabilaatio (SPS metodi)

Kehonhallinta- ja terapiamenetelmä

Spiral Stabilization (SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä.

Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa, mutta sitä voidaan tehdä myös istuen. Näin ollen harjoittelu soveltuu liikkumisen kehittämiseen niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoutujillekin.

Spiraali stabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Spiraali stabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.

Voit myös varata yksityisunnin manuaaliseen terapiaan. Siinä käydään lempeästi kireät kehosi kohdat läpi, jonka jälkeen harjoittelemme vastuskuminauhoilla lopuksi vahvistaen kehosi spiraalilinjat.

Voit harjoitella ryhmissä tai yksityistunneilla. Ryhmätuntia varten tarvitsee käydä aloituskurssilla. Niitä järjestetään säännöllisesti viikonloppuisin. Myös yksityistunnin kautta voit lähteä harjoittelemaan ryhmään. Lopulta voit myös siirtyä kotiharjoitteluun, kun liikemallisi muuttuu ja opit menetelmän.

Varaa aika

Barre tunnit maanantaisin klo 16.45

Tervetuloa iloiseen Barren maailmaan!

Mitä se on?

Barre on maailmalla suosiota saavuttanut treenimuoto, eikä ihme; se on tehokasta, hauskaa ja tulokset tuntuvat pian. Jos kaipaat kehoa monipuolisesti haastavaa ja innostavaa treeniä, barre on sinua varten. Barressa on elementtejä sekä baletista että pilateksesta, mutta se on silti oma lajinsa. Liikkeitä tehdään musiikin tahdissabalettitangon eli barren äärellä sekä keskilattialla. Barre-tunti vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä sekä keskivartaloa, ja saa ryhtiä kohottavat syvät lihakset heräämään. Tunnilta saat mukaasi ryhdikkään olon

Tunnit sopivat kaikille ja voit tulla suoraan tunnille ilman aloituskurssia. Ohjaajamme Susanna Keski-Kohtamäki opastaa sinua tarkasti ja turvallisesti liikkeestä toiseen.

Hoitava Hengitys -menetelmä

Tervetuloa voimaan paremmin!

Hoitava Hengitys viikkotunti perjantaisin klo 13.00.
Tunti on hybriditunti eli voit osallistua sille ON LINE tai Studiolla. Jos et ehdi kumpaankaan, sinulla on mahdollisuus ottaa tallenne. Se on voimassa 7 vrk.

Hoitava Hengitys menetelmä perustuu Konstantin Buteyko
nimisen lääkärin kehittämään menetelmään, josta Marketta Manninen on
koonnut lempeämmän menetelmän meille suomalaisille.

Se on itsehoitomenetelmä ja perustuu arkihengityksen korjaamiseen
tietyillä hengitysharjoituksilla. Ajatuksena on, että hengitämme liikaa.
Hoitava Hengitys -kursseilla opit, kuinka vähennät volyymiltaan
liian suurta hengitystä, aktivoit pallealihasta tehokkaammin ja lisäät
pallean kimmovoimaa.

Hengityksen korjaamisen hyödyt:

  • Elimistö saa enemmän happea; energisyys lisääntyy, ajatus kirkastuu, keskittymiskyky paranee, uni paranee, elämänlaatu kohenee.
  • Hengitysharjoitukset avaavat ilmateitä; astman oireet sekä tukkoisuus vähenee, lääkkeiden tarve vähenee.
  • Hengityksen hallinnalla voi ennaltaehkäistä rasitusastman, paniikkihäiriön ja stressin oireita.
  • Reagointi allergeeneille vähenee.
  • Hengitysvolyymin pienentyessä kuorsaus ja uniapnea helpottavat.
  • Hengitysrytmin rauhoittuessa myös mieli rauhoittuu.
  • Liikunnan teho paranee, jaksaminen lisääntyy, maitohappojen muodostus vähenee.
  • Painonhallinta helpottuu, rasvan polttamiseen tarvitaan happea!

 Voit myös kysyä pienelle ryhmälle (min. 4 hlöä)
omaa kurssia. pia@toolonpilates.fi

Varaukset: www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus

Footbic sopii kaikille!

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä kuntoutusohjelma. Viimeisten tutkimusten mukaan jopa yli 70 % länsimaisista ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennosta. Suurimmat syyt ovat passivoitunut elämäntapa sekä luonnottomat jalkineet.

Footbic sopii kaiken ikäisille ja mitä moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja aivan joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic on helppo, innostava ja äärimmäisen tehokas kuntoutusohjelma, jossa treenataan pehmeitä Footbic-palloja hyödyntäen.

Tunnevyöhyketerapia

Hoidossa aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja kaksipistepainannalla. Apuna voidaan käyttää magneetteja. Keskustelu on osa hoitoa, mutta tärkeintä on antaa kehon rentoutua ja tasapainoittua.

Rentouttava hoito 60 min = 75 €

Tunnevyöhyketerapia 90 min = 90 €

Tunnevyöhyketerapia 2 h = 105 €

Hoidot tekee Studiolla Pia, joka on valmistunut Tunnevyöhyketerapeutiksi (TVT)®️ Kairon Instituutissa marraskuussa 2022.

Kun astut Studioomme sisään, toivomme että nautit joka hetkestä. Selätä kiire ja arjen harmaus. Tule kuin tulisit lomalle.

Et ole vieläkään varma?

Anna meidän auttaa. Ota yhteyttä pia(at)toolonpilates.fi Tule rohkeasti kokeilemaan Studiomme tunteja, vain silloin voit tietää miltä kehosi tuntuu tunnin jälkeen.

Harjoittelu on progressiivista ja tapahtuu pienryhmissä. Meiltä saat asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua.

Meillä tapahtuu säännöllisin välein kaikkea arjesta irrottavaa. Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikesta tästä: tilaa uutiskirje!

Lue kuinka käsittelemme tietojasi

*