UUSI ASIAKAS

Harjoittelu alkaa aloituskurssilla.

Järjestämme säännöllisesti aloituskursseja Pilates, Laitepilates, Spiraalistabilaatio ja Method Putkisto tunneille. Kaikki aloituskurssit löytyvät ajanvaraus sivultamme. 

Mikäli aloituskurssivaihtoehdot eivät sovi aikatauluusi, voit aloittaa myös starttipaketilla. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

ysta%cc%88va%cc%88npa%cc%88iva%cc%88kuva_facebook

PILATES

Joseph Pilateksen kehittämä Vahva, notkea ja toiminnallinen keho. Hyvä ryhti, syvien lihasten hallinta. Pilatestunnit ovat tunteja, joissa tunti etenee tuttuun tapaan hyvässä flowssa.

 

Vaikutukset tunnistat lyhyessä ajassa ja keho vahvistuu sitä mukaan, kun harjoittelun tekniikka paranee. Tunneilla opit suorittamaan liikkeet puhtaasti ja samalla oman kehosi harjoittaminen siirtyy uudelle tasolle.

Tunnit rakentuvat Joseph Pilateksen kehittämä Klassisen repertuaarin perustalle. Harjoittelua progressoidaan yksilökohtaisesti.

 

Varaa aika

LAITEPILATES (REFORMERI JA WUNDA CHAIR)

Vahva, notkea ja toiminnallinen keho. Hyvä ryhti, syvien lihasten hallinta. Kokonaisvaltainen koko kehon treeni jousivastuksien avulla Reformeri tai Combo Chair -pilateslaitteella. Nosta Pilatesharjoittelusi uudelle tasolle.

Varaa aika

METHOD PUTKISTO

Marja Putkiston kehittämä menetelmä, jonka tavoitteena on kehon kokonaisvaltainen tasapaino. Rauhallista ja lempeää koko kehon avausta. Liikkuvuutta, notkeutta ja venyvyyttä. Työkaluja arjessa jaksamiseen. Mielen ja kehon yhteistyötä. Oppia omasta kehosta, joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Syventää oman kehon tuntemusta.

Varaa aika

MP3D LUONNOLLINEN KASVOKLINIKKA

Kasvojen ja purentalihasten jännitystilojen rentouttamista. Uutta tapaa hoitaa kasvojen lihaksistoa, jotta kasvojen ja kaulan alueen kimmovoima paranee. Kaularangan sekä niska- ja hartiaseudun rentouttaminen. Työkaluja arjessa jaksamiseen.

Järjestämme kausittain intensiivikursseja Kasvoklinikasta. Kysy lisää!

Varaa aika

Syvärentoutuskurssi
Method Putkiston ja Hoitavan Hengityksen avulla

Tervetuloa voimaan paremmin!

Kurssi on juuri Sinulle, joka haluat laskea irti kiireestä ja suorittamisesta ja laskeutua olemiseen. Syvärentoutuskurssi on pehmeää ja venyttävää liikettä, hengitystä ja sukeltamista omaan kehoon ilman suorituspaineita. Kurssilla tutustut Method Putkisto- ja Hoitava Hengitys menetelmiin.

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, jonka on luonut ja kehittänyt Marja Putkisto. Sen tavoitteena on kokonaisvaltainen tasapaino ja elämän eri haasteisiin alati resonoiva ryhti. Kun kireiden lihasten joustavuus paranee, voi keho kohottautua ryhtiinsä.

Hoitava Hengitys perustuu Buteyko menetemään ja on Marketta Mannisen kehittämä suomalaiseen kehoon hyvin istuva menetelmä, jonka tavoitteena on parantaa arkihengitystä ja sen kautta päästä eroon ylihengittämisestä.

Ylihengittämisen oireita ovat mm.

 • jatkuva haukottelu, kuorsaus, uniapnea
 • hikoilu, huimaus, jalkojen ja käsien pistely
 • unihäiriöt, levottomuus, suolisto-oireet, väsymys
 • stressi, jännitys, pelko, paniikki

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta kummastakaan menetelmästä etukäteen. Olet lämpimästi tervetullut matkalle kohti sinua.

Kurssin ohjaamme me, Töölön Pilates Studion omistajat Ann-Christin Åström ja Pia Kurkela yhdessä.

Kurssiajankohta: PE 20.12. klo 19.00-20.30

Kurssin hinta on 35 €/1,5 h

Kurssin voi maksaa paikan päällä kun saavut, maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät pankkikortit, myös liikuntasetelit- ja kortit.

Studiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet, et tarvitse tuoda mitään mukanasi. Tarjolla on pientä purtavaa ja nesteytystä.

Lämpimästi tervetuloa <3

Hoitava Hengitys -menetelmä

Tervetuloa voimaan paremmin!

Hoitava Hengitys menetelmä perustuu Konstantin Buteyko
nimisen lääkärin kehittämään menetelmään, josta Marketta Manninen on
koonnut lempeämmän menetelmän meille suomalaisille.

Se on itsehoitomenetelmä ja perustuu arkihengityksen korjaamiseen
tietyillä hengitysharjoituksilla. Ajatuksena on, että hengitämme liikaa.
Hoitava Hengitys -kursseilla opit, kuinka vähennät volyymiltaan
liian suurta hengitystä, aktivoit pallealihasta tehokkaammin ja lisäät
pallean kimmovoimaa.

 

Hengityksen korjaamisen hyödyt:

 • Elimistö saa enemmän happea; energisyys lisääntyy, ajatus kirkastuu, keskittymiskyky paranee, uni paranee, elämänlaatu kohenee.
 • Hengitysharjoitukset avaavat ilmateitä; astman oireet sekä tukkoisuus vähenee, lääkkeiden tarve vähenee.
 • Hengityksen hallinnalla voi ennaltaehkäistä rasitusastman, paniikkihäiriön ja stressin oireita.
 • Reagointi allergeeneille vähenee.
 • Hengitysvolyymin pienentyessä kuorsaus ja uniapnea helpottavat.
 • Hengitysrytmin rauhoittuessa myös mieli rauhoittuu.
 • Liikunnan teho paranee, jaksaminen lisääntyy, maitohappojen muodostus vähenee.
 • Painonhallinta helpottuu, rasvan polttamiseen tarvitaan happea!

Kurssi tulossa keväällä! Voit myös kysyä pienelle ryhmälle (min. 4 hlöä)
omaa kurssia. pia@toolonpilates.fi
Kurssi on kaksiosainen. Kurssin hinta 80 €

Footbic sopii kaikille!

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä kuntoutusohjelma. Viimeisten tutkimusten mukaan jopa yli 70 % länsimaisista ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennosta. Suurimmat syyt ovat passivoitunut elämäntapa sekä luonnottomat jalkineet.

Footbic sopii kaiken ikäisille ja mitä moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja aivan joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic on helppo, innostava ja äärimmäisen tehokas kuntoutusohjelma, jossa treenataan pehmeitä Footbic-palloja hyödyntäen.

Mindfullness – Rentoutus ja stressinhallinta

HYVÄKSYVÄ TIETOINEN LÄSNÄOLO – TIE RENTOUTUKSEEN JA STERSSINHALLINTAAN

Länsimainen tiede on tuottanut useita eri tutkimuksia ja tuloksia siitä, että hiljentymisellä ja hetkeen rauhoittumisella on huomattavia positiivisia vaikutuksia ihmisen jaksamiseen ja elämän laadun paranemiseen. Tällä kaikella on tietysti suora yhteys ihmisen työkykyyn. (katsottavaa Yle Areena Prisma Studio / meditaatio)

Mindfulnessissa teemme yksinkertaisia harjoituksia, jossa ihminen on täysin läsnä itselleen ja kokemuksilleen ilman arvostelua. Yksilölle tästä metodista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen, aivojen suorituskyvyn paraneminen, luovuuden lisääntyminen, vuorovaikutustaitojen parantuminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen. Ihmisen työkyvyn kannalta edellä mainitut ominaisuudet ovat tietysti elintärkeitä.

Jatkuvasti nopeutuvassa elämässämme yhteen asiaan keskittyminen kerrallaan on nousemassa avaintekijäksi onnistumisten ja onnellisuuden kannalta. Harvardin yliopiston tutkijoiden Matthew Killingsworthin ja Daniel Gilbertin tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että ihminen on huomattavasti tyytyväisempi ja onnellisempi hänen ollessaan täysin läsnä siinä työssä mitä tekee. Työn laadulla tai mielekkyydellä ei ollut niinkään vaikutusta. Kyky keskittyä hyvin vähäpätöiseenkin tehtävään lisää siis huomattavasti ihmisen tyytyväisyyttä työssä.

Tästä kurssista saat potkua syksyyn! Kurssin ohjaa Method Putkisto ja Mindfullness ohjaaja Sirpa Salmenoja. Kurssi on erittäin rentouttava.

Mindfullness
Huom! Kurssi on kaksiosainen!!

PE 24.1. klo 18.00-19.30 ja LA 25.1. klo 13.00-14.30
Hinta 99 € (early bird hinta 89 € 7.1. saakka)
(hintaan sisältyy nauhoite, jonka avulla voi jatkaa meditointia)

Kehonhallinta- ja terapiamenetelmä – Spiraalistabilaatio!

SELKÄRANGAN SPIRAALISTABILAATIO

Spiral Stabilization (SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä.

Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa, mutta sitä voidaan tehdä myös istuen. Näin ollen harjoittelu soveltuu liikkumisen kehittämiseen niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoutujillekin.

Spiraali stabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Spiraali stabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.

Sopii ihan kaikille! Menetelmää on käytetty menestyksekkäästi myös skolioosin hoitoon. Meiltä saat myös manuaalista terapiaa yksityistunnein. Kysy lisää pia@toolonpilates.fi

Varaukset ajanvaraus sivulta:
www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus

Kun astut Studioomme sisään, toivomme että nautit joka hetkestä. Selätä kiire ja arjen harmaus. Tule kuin tulisit lomalle.

Et ole vieläkään varma?

Anna meidän auttaa. Ota yhteyttä pia(at)toolonpilates.fi tai anki(at)toolonpilates.fi.  Tule rohkeasti kokeilemaan Studiomme tunteja, vain silloin voit tietää miltä kehosi tuntuu tunnin jälkeen.

Harjoittelu on progressiivista ja tapahtuu pienryhmissä. Meiltä saat asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua.

Meillä tapahtuu säännöllisin välein kaikkea arjesta irrottavaa. Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikesta tästä: tilaa uutiskirje!

*