PALVELUT

Meiltä saat tasokkaat ja laadukkaat kehonhallintatunnit.

Studiomme tunnit sopivat kaiken kokoisille,  kaiken ikäisille ja kaiken kuntoisille miehille ja naisille.

Studiomme palvelut ovat Method Putkisto ja Somatic Pilates menetelmään perustuvia.  Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, jonka on kehittänyt Marja Putkisto. Jokainen menetelmä on oma uniikki ajatusmaailma. Kaikki lähtee siitä, mitä kehosi tarvitsee.

Ohjaajamme kouluttautuvat vähintään 2 kertaa vuodessa jatkuvasti kehittääksemme ammattitaitoamme ja tarjotaksemme aina ajan tasalla olevaa tietoa kehonhallinnasta.

Pilates

Mattopilatestunti, jolla käytetään pienvälineitä; palloa, kuminauhaa, Pilatesvannetta, rullaa, käsipainoja. Löydä syvät, selkärankaasi tukevat lihakset ja paranna kehosi toiminnallisuutta. Hengityksen ja syvien lihasten kautta ryhtisi kohoaa ja energiatasosi nousee. Pilatestunnit ovat tunteja, joissa tunti etenee hyvässä flowssa.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistuntin + 1 ryhmätunti 90 €

Tunti myös +60 vuotiaille torstaisin klo 11.15!

Katso ajanvaraus! 

Laitepilates – Reformer ja Combo Chair

Harjoitutat syviä lihaksia Reformeri ja Combo Chair –pilateslaitteella jousivastuksia käyttäen tarkasti ja syvältä linjaten. Kaikki Laitepilatestunnit ovat pienryhmiä, max 6 asiakasta. Laitepilatestunnilla kehosi saa kokonaisvaltaisen harjoituksen ja harjoittelet progressiivisesti edeten.

Laitepilatesharjoitteluun voit siirtyä, kun sinulla on vähintään 10 tuntia mattopilatestunteja  takana.

ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 100 €

Katso ajanvaraus

 

Huom! Laitepilatestunti myös +60 vuotiaille keskiviikkoisin klo 11.30!
Tammikuussa alkaa +60 v Reformeri tunti myös tiistaisin klo 12.15!

Method Putkisto

Method Putkisto on oppi omasta kehosta ja se tarjoaa työkalut itsenäiseen kehohuoltoon. Method Putkisto tukee kehosi ryhtiä, toiminnallisuutta ja hyvinvointia syvältä ja kokonaisvaltaisesti.

 

tai ALOITA STARTTIPAKETILLA = 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti 90 €

Huom! Kaikki Method Putkisto tunnit sopivat kaiken ikäisille ja kokoisille miehille ja naisille. 

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Kasvojen kautta tasapainoittuu koko keho. Silmät ovat sielun peili, mutta vaikuttavat
myös lantionpohjaan. Niska-hartiaseudun kireydet vaikuttavat kasvojen lihaksistoon
vetämällä piirteitä alaspäin. Näihin voimme vaikuttaa itse, ihanaa! Tule oppimaan uudenlainen
tapa olla ja elää.

 

Tai kysy yksityistunteja. Kysy lisää: pia@toolonpilates.fi

Syvärentoutuskurssi
Method Putkiston ja Hoitavan Hengityksen avulla

Tervetuloa voimaan paremmin!

Kurssi on juuri Sinulle, joka haluat laskea irti kiireestä ja suorittamisesta ja laskeutua olemiseen. Syvärentoutuskurssi on pehmeää ja venyttävää liikettä, hengitystä ja sukeltamista omaan kehoon ilman suorituspaineita. Kurssilla tutustut Method Putkisto- ja Hoitava Hengitys menetelmiin.

Method Putkisto on suomalainen kehonhallintamenetelmä, jonka on luonut ja kehittänyt Marja Putkisto. Sen tavoitteena on kokonaisvaltainen tasapaino ja elämän eri haasteisiin alati resonoiva ryhti. Kun kireiden lihasten joustavuus paranee, voi keho kohottautua ryhtiinsä.

Hoitava Hengitys perustuu Buteyko menetemään ja on Marketta Mannisen kehittämä suomalaiseen kehoon hyvin istuva menetelmä, jonka tavoitteena on parantaa arkihengitystä ja sen kautta päästä eroon ylihengittämisestä.

Ylihengittämisen oireita ovat mm.

  • jatkuva haukottelu, kuorsaus, uniapnea
  • hikoilu, huimaus, jalkojen ja käsien pistely
  • unihäiriöt, levottomuus, suolisto-oireet, väsymys
  • stressi, jännitys, pelko, paniikki

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta kummastakaan menetelmästä etukäteen. Olet lämpimästi tervetullut matkalle kohti sinua.

Kurssin ohjaamme me, Töölön Pilates Studion omistajat Ann-Christin Åström ja Pia Kurkela yhdessä.

Kurssiajankohta: PE 20.12. klo 19.00-20.30

Kurssin hinta on 35 €/1,5 h

Kurssin voi maksaa paikan päällä kun saavut, maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät pankkikortit, myös liikuntasetelit- ja kortit.

Studiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet, et tarvitse tuoda mitään mukanasi. Tarjolla on pientä purtavaa ja nesteytystä.

Lämpimästi tervetuloa <3

Hoitava Hengitys -menetelmä

Tervetuloa voimaan paremmin!

 

Hoitava Hengitys menetelmä perustuu Konstantin Buteyko
nimisen lääkärin kehittämään menetelmään, josta Marketta Manninen on
koonnut lempeämmän menetelmän meille suomalaisille.

Se on itsehoitomenetelmä ja perustuu arkihengityksen korjaamiseen
tietyillä hengitysharjoituksilla. Ajatuksena on, että hengitämme liikaa.
Hoitava Hengitys -kursseilla opit, kuinka vähennät volyymiltaan
liian suurta hengitystä, aktivoit pallealihasta tehokkaammin ja lisäät
pallean kimmovoimaa.

Seuraava Hoitava Hengitys -kurssi

Kurssi tulossa keväällä! Voit myös kysyä pienelle ryhmälle (min. 4 hlöä)
omaa kurssia. pia@toolonpilates.fi

Varaukset: www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus

Footbic nyt Studiolla!

Footbic sopii kaikille!

Footbic on suomalaisen fysioterapeutin Atte Kärnän kehittämä kuntoutusohjelma. Viimeisten tutkimusten mukaan jopa yli 70 % länsimaisista ihmisistä kärsii jonkinasteisesta jalkaterän heikkoudesta tai virheasennosta. Suurimmat syyt ovat passivoitunut elämäntapa sekä luonnottomat jalkineet.

Footbic sopii kaiken ikäisille ja mitä moninaisemmista vaivoista kärsiville. Jalkaterän heikkouden on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja aivan joka puolella kehoa – ei siis vain alaraajoissa. Polvi-, lonkka-, lantio-, alaselkä jopa yläselkä- ja niska- ja hartiakivut voivat johtua jalkaterien huonosta kunnosta ja vääränlaisesta askelluksesta.

Footbic on helppo, innostava ja äärimmäisen tehokas kuntoutusohjelma, jossa treenataan pehmeitä Footbic-palloja hyödyntäen.

 

Mindfullness – Rentoutus ja stressinhallinta

HYVÄKSYVÄ TIETOINEN LÄSNÄOLO – TIE RENTOUTUKSEEN JA STERSSINHALLINTAAN

Länsimainen tiede on tuottanut useita eri tutkimuksia ja tuloksia siitä, että hiljentymisellä ja hetkeen rauhoittumisella on huomattavia positiivisia vaikutuksia ihmisen jaksamiseen ja elämän laadun paranemiseen. Tällä kaikella on tietysti suora yhteys ihmisen työkykyyn. (katsottavaa Yle Areena Prisma Studio / meditaatio)

Mindfulnessissa teemme yksinkertaisia harjoituksia, jossa ihminen on täysin läsnä itselleen ja kokemuksilleen ilman arvostelua. Yksilölle tästä metodista on todettu olevan lukuisia eri hyötyjä kuten stressin vähentyminen, fyysisen terveyden parantuminen, vastustuskyvyn lisääntyminen, aivojen suorituskyvyn paraneminen, luovuuden lisääntyminen, vuorovaikutustaitojen parantuminen ja ihmissuhteiden laadun paraneminen. Ihmisen työkyvyn kannalta edellä mainitut ominaisuudet ovat tietysti elintärkeitä.

Jatkuvasti nopeutuvassa elämässämme yhteen asiaan keskittyminen kerrallaan on nousemassa avaintekijäksi onnistumisten ja onnellisuuden kannalta. Harvardin yliopiston tutkijoiden Matthew Killingsworthin ja Daniel Gilbertin tehdyssä tutkimuksessa selvisi, että ihminen on huomattavasti tyytyväisempi ja onnellisempi hänen ollessaan täysin läsnä siinä työssä mitä tekee. Työn laadulla tai mielekkyydellä ei ollut niinkään vaikutusta. Kyky keskittyä hyvin vähäpätöiseenkin tehtävään lisää siis huomattavasti ihmisen tyytyväisyyttä työssä.

Tästä kurssista saat potkua syksyyn! Kurssin ohjaa Method Putkisto ja Mindfullness ohjaaja Sirpa Salmenoja. Kurssi on erittäin rentouttava.

Mindfullness
Huom! Kurssi on kaksiosainen!!

PE 24.1. klo 18.00-19.30 ja LA 25.1. klo 13.00-14.30
Hinta 99 € (early bird hinta 89 € 7.1. saakka)
(hintaan sisältyy nauhoite, jonka avulla voi jatkaa meditointia)

Kehonhallinta- ja terapiamenetelmä – Spiraalistabilaatio!

SELKÄRANGAN SPIRAALISTABILAATIO

Spiral Stabilization (SPS), on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30 vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä.

Sen tavoitteena on spiraalimaisten lihasketjujen avulla parantaa liikkumista. Harjoittelu tapahtuu pääosin pystyasennossa, mutta sitä voidaan tehdä myös istuen. Näin ollen harjoittelu soveltuu liikkumisen kehittämiseen niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin kuntoutujillekin.

Spiraali stabilaatio (SPS) harjoittelussa käytetään metodiin erityisesti suunniteltuja vastuskuminauhoja.

Spiraali stabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkittäisten ojentajalihasten ylijännittyneisyyttä. Näin vähennetään painetta välilevyissä, parannetaan niiden aineenvaihduntaa sekä luodaan tilaa selkänikamien väliin.

Voit myös varata yksityisunnin manuaaliseen terapiaan. Siinä käydään lempeästi kireät kehosi kohdat läpi, jonka jälkeen harjoittelemme vastuskuminauhoilla lopuksi vahvistaen kehosi spiraalilinjat. Yksityistunnin hinta on 85 €.

Kysy lisää pia@toolonpilates.fi

Varaukset ajanvaraus sivulta:
www.toolonpilatesstudio.fi/ajanvaraus

ryhmä_reffa

YRITYS- JA RYHMÄTUNNIT

Tarjoamme hyvinvointipalveluja myös yrityksille ja ryhmille. Jokainen tunti on erikseen räätälöity – tunnet vaikutukset kehossasi jo ensimmäisen kerran jälkeen.

ERIKOISRYHMÄT 

Haluatko tehdä jotain erilaista? Räätälöimme tunteja  syntymäpäiville, polttareille, nais- ja miesryhmille yhdessä tai erikseen, klubeille, seuroille, yhdistyksille.

Ota yhteyttä! 

Method Putkisto on oppi omasta kehosta, joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon – yksinkertaisesti syventämällä oman kehon tuntemusta. 
perhejooga

Järjestämme säännöllisin väliajoin intensiivikursseja, tapahtumia sekä erilaisia erikoiskursseja. Ole aina ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikesta tästä:

tilaa uutiskirje!

*

*

HINNAT

(sis. 10 % alv)    
Meillä harjoitellaan 5 ja 10 kerran korteilla.
5 kerran kortti on voimassa 2 kk, 10 kerran kortti 4 kk.
Maksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät liikuntasetelit- ja kortit sekä pankki- ja luottokortit. Myös käteinen.
Menetelmä: 1 kerta 5 kerran kortti 10 kerran kortti 
Method Putkisto/Feet UP 26 € 125 € 220 €
Laitepilates 29 € 140 € 250 €
Mattopilates/SPS/Barre 20 € 95 € 180 €
Method Putkisto 3D Kasvoklinikka Vain kurssit 55 €/2h

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Harjoittelu KAUSIKORTILLA    

Syyskausi I (5.8-13.10.2019) = 10 vkoa

Syyskausi II  (14.10-20.12.2019) = 10 vkoa

 

SUPERKAUSIKORTIT    

Superkausikortti  I = 450 €/10 viikkoa. Kaikki Studion tunnit (Huom! sis. 1 laitetunti / vko)

Superkausikortti II = 475 €/10 viikkoa. Kaikki Studion tunnit.
(Huom! sis. 2 laitetuntia / vko)

img_3008-pieni
Kaikki aloituskurssit Pilates/SPS/MP 35 € Laitepilates 45 €
Duo-tunnit 100 €
Starttipaketit (sis. 1 yksityistunti + 1 ryhmätunti
Method Putkisto 90 €
Pilates ja SPS 90 €
Laitepilates 100 €
Yksityistunti 85 €  
Tuntipaketit 5 kertaa 405 €
  10 kertaa 780 €
Duo-tunnit 100 €
Tuntipaketit 5 kertaa 475 €
  10 kertaa 900 €

Yksityistunnit varaat kätevimmin laittamalla meille sähköpostia: pia(at)toolonpilates.fi tai anki(at)toolonpilates.fi